Expense management partners

Hör från våra partners, om deras erfarenheter att jobba med oss, och utforska deras utläggstjänster byggda på vår Expense Management plattform.

Findity egen brandade partners

Vad våra partners säger

Varför ledande bokförings- och löneföretag, leverantörer av ekonomisystem och företagskortutgivare väljer att samarbeta med oss, ​​och hur de levererar vår Expense Management plattform som sig egna utläggstjänst.

“I vår ambition, att vara småföretagens bästa vän och därmed alltid utmana gamla ineffektiva arbetssätt, är samarbetet med Findity mitt i prick. Här kan vi tillsammans hjälpa alla småföretagare och redovisningsbyråer att bli mer digitala och effektiva. Tillsammans gör vi det ännu smidigare och smartare att hantera kvitton, reseräkning och körjournal. Dessutom minimeras antalet fel då lösningen är självlärande – en av de få riktiga AI-lösningar på marknaden.”

Cesar Nilsson, CPO, Fortnox

Utforska utläggstjänsten

 

Fortnox använder alla komponenter av Expense Management plattformen för att skapa en unik, automatiserad och kraftfull lösning till sina kunder. Från egen brandadl, Single-sign-on, IFrame, API-samtal, till kort integrationer och mer.

Fortnox

Sweden

“Findity är ett lyhört företag som är lätt att samarbeta med. Möjligheten att anpassa plattformen till Vismas lösningar, samt att täcka våra byråkunders behov, var avgörande för valet av samarbetspartner.”

Charlotte Von Sydow, CEO, Visma SPCS

Utforska utläggstjänsten

 

Visma började lansera sin uttläggstjänst som en fristående egen brandad lösning. Tjänsten lanserades inom fyra veckor från ingående avtal, och vi utvecklade vid ett senare skede, direkt API-integrationer med befintlig programvara för att automatisera installationen av nya klienter.

Visma SPCS

Sweden

”Vi har valt Findity då de erbjuder användarvänliga digitala lösningar som ligger i framkant av utvecklingen. Det går hand i hand med vår strategi om att erbjuda våra kunder det som ger mest värde. Findity är dessutom tillmötesgående och hjälper till i vår affärsutveckling utifrån våra kunders bästa intresse”

Stefan Ingelgård, Director Technology & IT, Azets

Utforska utläggstjänsten

 

Azets har valt att lansera sin egna utläggstjänst i deras egna varumärke av vår Expense Management plattform. Azets använder Single-sign-on direkt in i CoZone, deras kundportal, för att ytterligare förbättra användarvänligheten och kundupplevelsen.

Azets

Sweden

”Med Finditys höga ambition att ligga i framkant och erbjuda nästa generations expense management lösning samt viljan att utveckla en teknologiskbredd genom ekonsystem och relationer till nyckelpartners. Detta möjliggör att vi på Companyexpense kan erbjuda en outstanding och framtidssäkrad lösning till våra kunder och återförsäljare.”

Jessica Sundström, CCO, Companyexpense

Utforska utläggstjänsten

 

Companyexpense är en partner som använder alla funktioner av Expense Management plattformen och erbjuder sina kunder en smidig och enkel utläggshantering.

Tack vare plattformens skalbarhet har de sedan 2015 kunnat tillgodose behoven på den nordiska marknaden.

Companyexpense

Sweden

Våra partners

Findity - Mobile expense management overview

Optimera ert mervärde med en ledande utläggstjänst

Utforska vår Expense Management plattform och ta reda på hur ni kan utöka ert kunderbjudande med en digitaliserad utläggstjänst.

Findity - Mobile expense management overview