Expense management partners

Hör från våra partners, om deras erfarenheter att jobba med oss, och utforska deras utläggstjänster byggda på vår Expense Management plattform.

Findity egen brandade partners

Vad våra partners säger

Varför ledande bokförings- och löneföretag, leverantörer av ekonomisystem och företagskortutgivare väljer att samarbeta med oss, ​​och hur de levererar vår Expense Management plattform som sig egna utläggstjänst.

“I vår ambition, att vara småföretagens bästa vän och därmed alltid utmana gamla ineffektiva arbetssätt, är samarbetet med Findity mitt i prick. Här kan vi tillsammans hjälpa alla småföretagare och redovisningsbyråer att bli mer digitala och effektiva. Tillsammans gör vi det ännu smidigare och smartare att hantera kvitton, reseräkning och körjournal. Dessutom minimeras antalet fel då lösningen är självlärande – en av de få riktiga AI-lösningar på marknaden.”

Cesar Nilsson, CPO, Fortnox

Utforska utläggstjänsten

 

Fortnox använder alla komponenter av Expense Management plattformen för att skapa en unik, automatiserad och kraftfull lösning till sina kunder. Från egen brandadl, Single-sign-on, IFrame, API-samtal, till kort integrationer och mer.

Fortnox

Sverige

“I en marknadsledande position inom leverantörsfakturahantering är det viktigt för oss att ständigt utveckla vårt erbjudande mot våra kunder. Kvitto- och utläggshantering är något som vi har hög efterfrågan på och vi har tillsammans med Findity lyckats ta fram en tjänst som hjälper våra kunder att automatisera sitt arbete i Ascendo ytterligare.

Sammarbetet med Findity har sedan start varit tillmötesgående då de likt oss på Medius Ascendo konstant jobbar efter förbättring genom en professionell och bred organisation.”

Marcus Egberth, Customer Success, Medius Ascendo AB

Medius Ascendo

Sverige

”Med Finditys höga ambition att ligga i framkant och erbjuda nästa generations expense management lösning samt viljan att utveckla en teknologiskbredd genom ekonsystem och relationer till nyckelpartners. Detta möjliggör att vi på Companyexpense kan erbjuda en outstanding och framtidssäkrad lösning till våra kunder och återförsäljare.”

Jessica Sundström, CCO, Companyexpense

Utforska utläggstjänsten

 

Companyexpense är en partner som använder alla funktioner av Expense Management plattformen och erbjuder sina kunder en smidig och enkel utläggshantering.

Tack vare plattformens skalbarhet har de sedan 2015 kunnat tillgodose behoven på den nordiska marknaden.

Companyexpense

Sverige

“Findity är ett lyhört företag som är lätt att samarbeta med. Möjligheten att anpassa plattformen till Vismas lösningar, samt att täcka våra byråkunders behov, var avgörande för valet av samarbetspartner.”

Charlotte Von Sydow, CEO, Visma SPCS

Utforska utläggstjänsten

 

Visma började lansera sin uttläggstjänst som en fristående egen brandad lösning. Tjänsten lanserades inom fyra veckor från ingående avtal, och vi utvecklade vid ett senare skede, direkt API-integrationer med befintlig programvara för att automatisera installationen av nya klienter.

Visma SPCS

Sverige

”Findity är en framåtlutad partner som inte skyr de större frågorna – som vart branschen är på väg och vad som krävs för att fortsatt ligga i framkant. För oss på Aspia är det viktigt att kunna erbjuda en mångsidig och effektiv lösning som kan fylla våra kunders varierande behov – både idag och imorgon.”

Ylva Wallström, System- och tjänsteansvarig på Aspia

Aspia

Sverige

“Med Finditys plattform var det enkelt för oss att skapa en utläggstjänst av högsta kvalitet. Med Entré Utlägg, får våra kunder ordning på sin utläggshantering, där kvitton fotograferas och kommer in i tid, och inga underlag försvinner på vägen.”

Anneli Andersson, Ekonomiavdelningen, Hantverksdata

Utforska utläggstjänsten

 

Hantverksdata erbjuder en helt digital och automatiserad utläggstjänst byggd på vår Expense Management plattform. Tjänsten är egen-brandad, och utrustad med traktamente, utläggshantering, körjournal, integrationer till både ekonomisystem samt företagskort, och mycket mer.

Hantverksdata

Sverige

Våra partners

Findity - Mobile expense management overview

Optimera ert mervärde med en ledande utläggstjänst

Utforska vår Expense Management plattform och ta reda på hur ni kan utöka ert kunderbjudande med en digitaliserad utläggstjänst.

Findity - Mobile expense management overview