Findity’s blogg

De senaste nyheterna och trenderna inom utlägg och reseräkningar.

Nyhetsbrev september

Nyhetsbrev september

Nu kan du använda Companyexpense i Norge, Finland & Danmark! Läs mer om det, om nya funktioner och anmäl dig till kommande webinar i vårt senaste nyhetsbrev!

read more
Nyhetsbrev maj

Nyhetsbrev maj

Hejdå skolådan och arkivering av papperskvitton! I månadens nyhetsbrev får du veta hur digitala kvitton blir till utlägg automatiskt. Vi pratar om det optimala flödet för utläggshantering – från köp till ersatt utlägg. Dessutom bjuder vi in till kommande webinarier.

read more
5 steg till förbättrad utläggshantering

5 steg till förbättrad utläggshantering

Att redovisa kvitton och utlägg är för de flesta en lång och tidsödande process, men med kraven på att göra mer för mindre finns det bara en väg ut – digitalisera och transformera ekonomifunktionen. Men var ska man börja? Här kommer fem steg till hur ni förbättrar processerna kring utlägg och reseräkningar.

read more
Nyhetsbrev februari

Nyhetsbrev februari

Vårt ekosystem växer! I månadens nyhetsbrev presenterar vi våra nya partnerskap med Hogia och Briljant Ekonomisystem. Vi bjuder också in till kommande webinarier. Dessutom ger vi er en guide till hur man med några enkla grundläggande inställningar kommer igång med Companyexpense.

read more
Vad ska man tänka på när man köper in en utläggstjänst?

Vad ska man tänka på när man köper in en utläggstjänst?

Att hantera utlägg och reseräkningar manuellt är tack och lov en era vi är på väg förbi. En manuell process är både tidskrävande och tråkigt. Fördelarna med en digital och automatiserad lösning för utlägg och reseräkningar är många, men det gäller såklart att välja rätt…

read more
Nyhetsbrev december

Nyhetsbrev december

I decembers nyhetsbrev svarar vi på en av de vanligaste frågorna från våra kunder – Hur gör jag med kvittot? Vi bjuder också in till nästa års webinarier. Dessutom berättar vår CFO Sara hur en digital och automatiserad kvitto- och utläggsprocess fungerar i praktiken.

read more
Hur gör jag med kvittot?

Hur gör jag med kvittot?

Hur gör jag med kvittot? Det är en av de vanligaste frågorna som vi får från våra kunder. Frågan ställs i kontexten av att en anställd gör ett inköp för företagets räkning och sedan redovisar detta utlägg i en reseräkning för att få ersättning för det. Reglerna för hur man ska spara kvittot regleras av bokföringslagen och säger att kvitton för företagets räkning ska sparas så…

read more
Förenklad redovisning av företagsköp

Förenklad redovisning av företagsköp

För att förenkla hanteringen av kvitton, utlägg och reseräkningar ytterligare är det möjligt att koppla företagskort till Companyexpense. Alla köp som görs med kortet kommer automatiskt in i tjänsten och till rätt användare. Belopp, datum och inköpsställe fylls i automatiskt och använder ni funktionen för…

read more
Få stenkoll på de senaste trenderna och nyheterna i vår industri

Prenumerera på vårt nyhetsbrev