Findity

 

Jobba hos oss

På Findity jobbar i dagsläget 60 personer fördelade på våra tre kontor i Stockholm, Göteborg och Ludvika. Vi är ett innovativt och glatt gäng med höga ambitioner. Vi föredrar digitalt framför papper. Vi bryr oss om miljön och brinner för ny teknik. Till kl 10-kaffet äter vi gärna Rågrut. Några av oss är riktigt sportiga, andra lite mindre. Vi har kul på jobbet och tillsammans.

Team Findity
Team Findity
Team Findity
Team Findity
Team Findity
Team Findity
Team Findity
Team Findity
Team Findity

Vi växer och vill gärna bli fler

Varje dag jobbar vi för att förenkla våra partners och kunders vardag genom smidiga tjänster, grym kundservice och nya lösningar. Som medarbetare i vårt gäng får man vara med på en spännande resa i den digitala världen. Vi letar alltid efter människor som delar vår passion och med en härlig attityd.

Vi tror att varje individ med sina unika egenskaper har något värdefullt att erbjuda. På Findity har vi högt i tak och lyssnar på varandra. Tillsammans skapar vi en gemensam kultur som utgör grunden för hur vi arbetar och känner entusiasm för det vi gör. Vår kultur bygger på passion, gemenskap och driv.

Här finns vi

Ludvika - Huvudkontor

Box 108, 771 23 Ludvika

Stockholm

Sveavägen 9, 111 57 Stockholm

Göteborg

Norra Hamngatan 18, 411 06 Göteborg

Lediga jobb

Product Owner
Stockholm, Gothenburg, Ludvika

As a Product Owner, you will be in the center of the action where Tech meets Commercial. Join us and help us revolutionize the post-purchase industry.

Support Agent – Partnership Success
Göteborg

Findity söker en supportmedarbetare med ekonomikunskaper. Brinner du för kundservice och vill arbeta i en supporterande roll? Lockas du av att arbeta i en varierande miljö som innebär en tät kontakt med välkända partners och kunder?

Key Partnership Manager
Stockholm

Findity söker en Key Partnership Manager att bygga och stärka långsiktiga relationer mot våra nyckelpartners och systemleverantörer. I rollen som KPM kommer du att ingå i vårt nordiska team och arbeta med våra produkter och tjänster inom Expense Management. 

QA Ingenjör
Stockholm, Göteborg eller Ludvika

I rollen som QA Ingenjör kommer du tillsammans med produktägare, utvecklare och testare gå igenom och definiera krav och lösning samt hur resultatet skall testas. Du kommer att utveckla, underhålla samt följa upp automatiserade tester samt utföra utforskande testning av applikationer för webb samt mobil. Vi jobbar agilt och släpper nya versioner var tredje vecka.

Developer
Stockholm, Göteborg eller Ludvika

Engaged in all phases of the software development lifecycle which include: gathering and analyzing user/business system requirements, responding to outages and creating application system models. Participates in design meetings and consult with clients to refine, test and debug programs to meet business needs and interact and sometimes direct third party partners in the achievement of business and technology initiatives.

Söker vi inte efter din kompetens just nu?

Skicka gärna en spontanansökan. Vi är alltid intresserade av att lära känna nya förmågor.