Findity

 

Jobba hos oss

På Findity jobbar i dagsläget 55 personer fördelade på våra tre kontor i Stockholm, Göteborg och Ludvika. Vi är ett innovativt och glatt gäng med höga ambitioner. Vi föredrar digitalt framför papper. Vi bryr oss om miljön och brinner för ny teknik. Till kl 10-kaffet äter vi gärna Rågrut. Några av oss är riktigt sportiga, andra lite mindre. Vi har kul på jobbet och tillsammans.

Team Findity
Team Findity
Team Findity
Team Findity
Team Findity
Team Findity
Team Findity
Team Findity
Team Findity

Vi växer och vill gärna bli fler

Varje dag jobbar vi för att förenkla våra partners och kunders vardag genom smidiga tjänster, grym kundservice och nya lösningar. Som medarbetare i vårt gäng får man vara med på en spännande resa i den digitala världen. Vi letar alltid efter människor som delar vår passion och med en härlig attityd.

Vi tror att varje individ med sina unika egenskaper har något värdefullt att erbjuda. På Findity har vi högt i tak och lyssnar på varandra. Tillsammans skapar vi en gemensam kultur som utgör grunden för hur vi arbetar och känner entusiasm för det vi gör. Vår kultur bygger på passion, gemenskap och driv.

Här finns vi

Ludvika - Huvudkontor

Box 108 771 23 Ludvika

Stockholm

Sveavägen 9 111 57 Stockholm

Göteborg

Norra Hamngatan 18 411 06 Göteborg

Lediga jobb

Innesäljare
Stockholm

Nu söker vi en innesäljare till vårt säljteam som vill hänga med på resan och utvecklas med företaget. Vi söker dig som är driven, social och vill utvecklas inom B2B-försäljning.

Söker vi inte efter din kompetens just nu?

Skicka gärna en spontanansökan. Vi är alltid intresserade av att lära känna nya förmågor.