Support Agent – Partnership Success

Brinner du för kundservice och vill arbeta i en supporterande roll? Lockas du av att arbeta i en varierande miljö som innebär en tät kontakt med välkända partners och kunder?

Findity AB

Varje dag jobbar vi för att förenkla våra partners och kunders vardag genom smidiga tjänster, grym kundservice och nya lösningar. Vi driver det digitala samhället framåt genom att automatisera och förenklar flöden kring kvitton. Hos oss kommer du arbeta i team med kreativa och nytänkande människor som tillsammans gör skillnad.

Om tjänsten

Findity söker en supportmedarbetare som är en serviceinriktad problemlösare och som vill vara med och bidra i vårt team Partnership Services. Du kommer arbeta i en bred roll där den ena dagen inte är den andra lik. Du kommer hjälpa våra partners och kunder i norden med frågor som rör våra tjänster inom Expense Management. I tjänsten ingår också att vidareutveckla våra partners genom att hålla både webbdemo och utbildning. Din viktigaste uppgift kommer att vara att arbeta för att ge kunderna den bästa tänkbara servicen i en spännande och utmanande miljö.

Är du vår nya kollega?

  • Du har minst 3-4 års erfarenhet av support hos program-/tjänsteleverantör med inriktning på ekonomi och/eller lön
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av teknisk support
  • Du har förmågan att agera rådgivande och utgå ifrån våra partners och kunders behov
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift och talar gärna någon utav våra andra nordiska språk
  • Du har relevant eftergymnasial utbildning (ekonomi/IT)
  • Vi söker dig som arbetar strukturerat för att hålla en hög servicegrad, är utvecklingsdriven och har ett gediget tekniskt intresse.
  • Du brinner självklart för service utöver det vanliga och är lösningsorienterad. Vi tror att du motiveras av att hjälpa andra och trivs med att arbeta i team för att uppnå gemensamma mål. Du är pedagogisk och vill förmedla din kunskap för att utveckla andra.

Att hänga med på vår resa!

Vi investerar mycket i våra relationer för att bygga lojalitet och positiva kundupplevelser och låter i stor utsträckning kundinsikter styra vår utveckling och leveransorganisation. Vi har en hög ambitionsnivå och ett djupt engagemang i allt vi tar oss för. Vår mest värdefulla tillgång är våra passionerade, inspirerande kollegor som både utmanar, ger feedback och erkännande.

Vi är på en fantastisk resa just nu som tar oss utanför Sveriges gränser och om du ser möjligheten att vara en del i den så är detta rätt tillfälle för dig. Vi erbjuder dig ett spännande arbete i internationell miljö med många intressanta partners och kunder. Du kommer även ha stora utvecklingsmöjligheter att ta ansvar och växa inom Findity.

Välkommen in med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Ort: Göteborg
Sista ansökningsdag: 2019-11-04

Skicka din ansökan till tove@findity.com

För mer information är du välkommen att kontakta tove@findity.com eller 079-304 20 26