Fördelar med digital och automatiserad Expense Management

sep 19, 2019

Infograf: Varför automatisera?

Infograf:

Varför automatisera Expense Management?

Med en manuell process spenderar de flesta anställda så mycket som en timme per månad på sina kvitton och utlägg. En automatiserad och digital process för Expense Management är betydligt effektivare. 

Läs mer i infografen!

Infograf: Varför automatisera?

Fler inlägg

Nyhetsbrev maj

Nyhetsbrev maj

Nu lanserar vi Marketplace! Här skräddarsys Companyexpense efter ert företags unika behov. I månadens nyhetsbrev kan du läsa mer om Marketplace, se inspelningen från vårt event ”Resan mot zero touch expense management” och läsa om digitalisering av…

read more

Nya funktioner i Companyexpense

 Uppdateringar – maj 2021 Nu lanserar vi Marketplace! Här skräddarsyr du Companyexpense efter era unika behov och får precis den utläggstjänst ni behöver. Välj enkelt de tilläggstjänster ditt företag vill ha – allt från kort till digitala kvitton...

read more