Nyhetsbrev maj

maj 29, 2019

Stöd för trängselskatt i Companyexpense

Från och med den 1 januari 2018 ändrades reglerna från Skatteverket. Trängselskatt vid privat körning med förmånsbil har lyfts ut ur förmånsvärdet för att redovisas och beskattas separat som en skattepliktig förmån. 

För att underlätta för användare och administratör har vi nu implementerat stöd för trängselskattsförmån i Companyexpense. I vår senaste artikel kan du läsa mer om hur det fungerar både för användare och administratörer.

Välkommen på webinar!

Tisdag den 4:e juni kl 10.00-10.30 är det dags för ett kostnadsfritt webinar igen. Då får du veta mer om hur Companyexpense automatiserar utlägg och reseräkningar.

Webinar 4 juni 2019Webinariet kommer innehålla följande:

  • Introduktion till Companyexpense
  • Fördelar med att digitalisera hanteringen av utlägg & reseräkningar
  • Hur fungerar det?
    • Digitalisera kvitton i appen eller på webben
    • Automatisera utlägg
    • och mycket mer

Varför hantera kvitton & utlägg digitalt?

Att rapportera kvitton och utlägg är för många en lång och tidsödande process. Med digital utläggshantering effektiviseras hela processen – för den anställde, för attestanten och för ekonomiavdelningen. Här listar vi fem anledningar till att byta till digital hantering av kvitton och utlägg.

Siv rapporterar traktamente

Siv är tillbaka! Den här gången är hon på tjänsteresa i Spanien.