Nyhetsbrev februari

feb 19, 2019

Nu reseräknar 10 000 företag
digitalt med oss!

Vi passerade nyligen 10 000 företag som använder våra utläggstjänster. Det är vi självklart mycket glada för och det är till stor del tack vare er! I vårt ekosystem av byrå- och integrationspartners hjälper vi tillsammans våra kunder att digitalisera sig och effektivisera hanteringen av kvitton, utlägg och reseräkningar.

Förändring – svårt eller enkelt?

Att människans evolution tog miljoner år, det vet vi, men vad blir sluttiden för den digitala revolution som vi är inne i? Utmaningen att leda genom transformationen är i huvudsak inte kopplat till digitaliseringen i sak utan mer till engagemanget hos anställda. Så hur ska man göra för att lyckas med digitalisering? Läs mer om det i vår senaste artikel.

Välkommen på webinar!

Tisdag den 26:e februari är det dags för ett kostnadsfritt webinar igen. Då får du veta hur du genom att koppla företagskort till Companyexpense förenklar hanteringen av kvitton och utlägg.

Webinar 26 februariWebinariet kommer innehålla följande:

 • Introduktion till Companyexpense
 • Fördelar med att digitalisera hanteringen av utlägg & reseräkningar
 • Hur fungerar det?
  • Digitalisera kvitton i appen/på webben
  • Automatisera utlägg
  • Koppling av företagskort
  • och mycket mer

 

Kundstory – WSP

”Med Companyexpense har vi säkrat och effektiviserat hanteringen av kvitton och utlägg för ca 3 600 anställda” säger Cristian Escobedo, Systemansvarig på WSP. 

Läs mer i kundstoryn med WSP.

Månadens tips

På administratörswebben under Min organisation kan du hämta ut en avstämningsrapport. Där kan du ladda ned en Excel-fil med all data från organisationen. Du kan till exempel se hur mycket respektive anställd utläggsrapporterar per kategori och mycket mer.