Nyhetsbrev december

Dec 6, 2018

Companyexpense Nyhetsbrev december

Tack för ett fantastiskt år!

Vi vill så här till jul passa på att säga tack för år 2018. Under året som gått har vi haft glädjen att få samarbeta med hundratals redovisningsbyråer. Vi vill tacka er för den feedback ni ger oss, på så sätt kan vi utveckla Companyexpense och bli ännu bättre.

Under november har 830 nya företag anslutit och vi passerade nyligen 8 400 företag som använder våra utläggstjänster. Det är vi mycket glada för och vi hälsar alla våra nya kunder varmt välkomna!

Vi välkomnar även vår nya partner Hantverksdata Sverige AB. Nu ska vi hjälpa hantverkare i Norden att automatisera hanteringen av utlägg och reseräkningar.

Välkommen på webinar!

Tisdag den 11:e december är det dags för ett kostnadsfritt webinar igen. Då får du veta hur du genom att koppla företagskort till Companyexpense förenklar hanteringen av kvitton och utlägg ännu mer. Under 30 min visar vi hur tjänsten och kortkopplingen fungerar.

Webinariet kommer innehålla följande:
 • Introduktion till Companyexpense
 • Fördelar med att digitalisera hanteringen av utlägg & reseräkningar
 • Hur fungerar det?
  • Digitalisera kvitton i appen eller på webben
  • Automatisera utlägg
  • Koppling av företagskort
  • och mycket mer

Vårens kostnadsfria webinarier

Kan du inte medverka på vårt webinar den 11:e december? Inga problem, nu kan du anmäla dig till vårens kostnadsfria webinarier via knappen nedan!

Automatisera mera

I vår infograf kan du se steg för steg hur det fungerar när företagskortet är kopplat till Companyexpense. Alla köp som görs med kortet kommer automatiskt in i tjänsten och till rätt användare. En automatisk bokföring med ett komplett underlag.

Månadens tips

Du vet väl om att du kan generera en betalfil till banken från tjänsten? Kryssa i ”Använd betalningsunderlag” under Inställningar. Sedan kan du under Rapporter och fliken Inskickade välja att markera rapporter som utbetalda. När du gör det får du ett val där du kan hämta hem en betalfil som du kan ladda upp på banken och på så vis automatisera utbetalningen av utlägg.

Framtidens reseräkningar

Den 15:e november träffade vi några av våra partners i våra nya kontorslokaler i Stockholm för att presentera framtidens utlägg och reseräkningar. Stort tack till Eurocard, Visma Spcs, TelliQ, Fortnox och Telia som höll spännande och intressanta presentationer! Ta del av samtliga presentationer från dagen nedan.
Inflyttningsfest med Companyexpense

Julgåva till UNICEF

I år gör vi på Companyexpense och Findity precis som förra året och skänker pengar dit de verkligen behövs istället för att ge en julgåva till personal och kunder. Pengarna kommer att gå till UNICEF och deras arbete för barn världen över.

Vi önskar er alla en god jul och ett gott nytt år!
Vi hörs igen 2019!

Hälsningar
teamet på Companyexpense