Hantverksdata väljer Companyexpense

Dec 4, 2018

Vi är mycket glada att Hantverksdata Sverige AB blir ny partner till Companyexpense. Hantverksdata fortsätter därmed att digitalisera hantverksbranscherna. Genom partneravtalet med Companyexpense utökar Hantverksdatas mobila tjänst för hantverkare med utläggs- och traktamentsredovisning. 

Vi är övertygade om att vi med denna lösning både kommer kunna erbjuda en användarvänlig och funktionsrik lösning. Men också effektivisera och förenkla vardagen för våra hantverkskunder. Att hantera sina utlägg och kvitton är mycket tidskrävande. Våra beräkningar pekar mot att besparingen kan vara så hög som t ex 1 mkr/år för företag med 100 anställda. I Companyexpense har vi den perfekta partnern kring utläggshantering. Deras lösning ligger verkligen i framkant, säger Mikael Viotti, VD på Hantverksdata.

Läs mer om samarbetet här!