Nyhetsbrev oktober

okt 10, 2018

Fler och fler väljer Companyexpense

På kort tid har vi anslutit många nya kunder och passerade nyligen 7100 företag som använder våra utläggstjänster. Det är vi såklart mycket glada för. Vi vill passa på att hälsa våra nya kunder välkomna!

Jobba smartare

Vad menas med Robotic Process Automation (RPA)
och vad innebär det i praktiken? 

RPA med robotics handlar om att datorisera enkla repetitiva arbetsuppgifter. Med andra ord kan man anställa en digital kollega som gör tråkiga och administrativa uppgifter medan de anställda får mer tid över för värdeskapande uppgifter. I vår senaste artikel kan du läsa mer om fördelarna med detta och hur Companyexpenses RPA hjälper till vid utläggshanteringen.

Välkommen på webinar med
Companyexpense och Telia!

Du vet väl att tjänsten nu är integrerad med Telia sense? Tisdag den 23:e oktober är det dags för ett kostnadsfritt webinar igen och då får du veta mer om hur det fungerar och hur ni kan automatisera körjournalen. Under 60 min visar vi tillsammans med Telia och deras lösning Telia Sense hur våra tjänster fungerar.

Webinariet kommer innehålla följande:
  • Fördelar och kostnadsbesparingar man kan räkna med genom att digitalisera utläggshantering, reseräkning och körjournal
  • Introduktion till Companyexpense
  • Introduktion till Telia Sense
  • Hur fungerar det?

Höstens kostnadsfria webinarier

Kan du inte medverka på vårt webinar den 23:e oktober? Inga problem, nu kan du anmäla dig till höstens kostnadsfria webinarier via knappen nedan! Vi visar hur vi kan automatisera era utlägg och reseräkningar och hur vi gör din tjänsteresa smartare.

Siv på tjänsteresa

Du vet väl att Companyexpense håller koll på allt det krångliga kring traktamente åt dig? Om det är hel- eller halvdagstraktamente, Skatteverkets regler m.m. Att rapportera traktamente har aldrig varit enklare.

Ny tilläggstjänst – Drivmedelsförmån

Vi har öppnat upp en funktion att rapportera drivmedelsförmån för användare för varje månad och erbjuds till alla utan extra kostnad. Aktivering av drivmedelsförmån görs för respektive görs för respektive organisation under Tilläggstjänster och Funktioner.

Säg hej till Andrea!

Andrea Brax, Companyexpense

Andrea Brax började hos oss den 21:a september som produktchef för Companyexpense. Hon har flera års erfarenhet av produktutveckling inom mjukvarubranschen och har under de senaste sju åren arbetat som produktägare för ekonomi- och fastighetssystem.

Jag ser fram emot att tillsammans med intressenter styra produktutvecklingen av den fantastiska produkten Companyexpense framåt och hjälpa våra kunder ytterligare med automatiseringen av deras reseräkningar, säger Andrea.

Varmt välkommen till oss!