Nyhetsbrev september

sep 4, 2018

En smartare tjänsteresa

Att resa i tjänsten är för de allra flesta roligt i början men övergår gradvis till något som sker på autopilot och där jakten på att optimera varje moment står i fokus. Affärsresenärer som ständigt är på språng kräver tjänster som hjälper dem att både vara tidseffektiva och produktiva. Bland våra företagskunder ser vi ett förändrat beteende när det gäller hantering av utlägg och reseräkning. Numera hanteras dessa löpande vid köptillfället istället för att sparas till efter resan.

Välkommen på webinar med 
Telia och Companyexpense!

Onsdag den 12:e september är det dags för ett kostnadsfritt webinar igen! Under 60 min visar vi tillsammans med Telia och deras lösning Telia Sense hur våra tjänster fungerar.

Webinariet kommer innehålla följande:
  • Introduktion till Companyexpense
  • Introduktion till Telia Sense
  • Fördelar med att digitalisera utläggshantering, reseräkning och körjournal
  • Hur fungerar det?

Koppla ditt Firstcard till Companyexpense!

Äntligen är Companyexpense integrerat med ditt Firstcard från Nordea. Genom integrationen kan vi ytterligare automatisera din hantering av köp med företagskort. Alla köp du gör med Firstcard kommer automatiskt skapas upp i Companyexpense och du bifogar bara kvittobilden. Underlaget skickas in och är matchat och klart mot kortfakturan helt automatiskt. Enklare än så blir det inte!

Supporten stängd på fredag

Fredag den 7:e september håller supporten stängd pga utbildning. Vi finns tillgängliga som vanligt igen måndag den 10:e september.

Säg hej till Mikaela

Mikaela Sundqvist började hos oss på Findity den 1:a september som projektledare. Mikaela har mer än 15 års erfarenhet av mjukvarubranschen inom produktutveckling och marknadsföring. Mikaela kommer att ansvara för våra stora projekt och utveckla vår projektprocess så att vi kan tillmötesgå våra partners och kunders behov.

Jag ser fram emot att skapa kundnytta genom att digitalisera och effektivisera kundernas flöden med glödheta produkter/tjänster, säger Mikaela.

Välkommen till gänget Mikaela!