Nyhetsbrev april

Apr 30, 2018

Vi håller koll på det krångliga

Traktamente kan vara krångligt. Därför har vi byggt in en funktion för traktamente i Companyexpense som döljer komplexiteten för användaren. Användaren behöver inte ha kunskap om Skatteverkets regler eller om det ska vara hel- eller halvdagstraktamente. Allt hanteras av appen.

Välkommen på webinar!

Fredag den 18:e maj är det dags för webinar igen! I ett kostnadsfritt seminarie online visar vi hur Companyexpense fungerar.

Under 60 min får du veta följande:

  • Introduktion till Companyexpense
  • Hur fungerar det?
  • Attestering

Teamet växer

Vi har förstärkt vårt kundserviceteam med nya medarbetare som har kompetens inom både ekonomi- och löneområdet och erfarenhet av många av marknadens programvaror.

Evelina, Alicia, John, Elin, Jennie och Sofie sitter i Ludvika och Göteborg. De hjälper gärna till med uppstart av tjänsten, utbildning och inte minst användarfrågor. De finns tillgängliga på helgfria vardagar kl 8-17.

Få statistik över alla utlägg

Nu är det möjligt att ta ut statistikrapporter över alla utlägg i Companyexpense. Välj vilken period du vill få en rapport på och få rapporten i en Excelfil för att göra avstämningar eller följa upp kostnader etc. Du hittar funktionern under “Min organisation”.