Digitalreceipts Plattform

Findity erbjuder molntjänster för alla typer av digitala kvitton.

Tjänsterna är baserade på Findity Digital Receipts Platform vilken gör det möjligt för  såväl fysiska butiker och kedjor som eHandeln att erbjuda en helt digital köpupplevelse till både konsumenter och företag.

Plattformen har alla komponenter och funktioner som behövs för att våra kunder ska kunna erbjuda en komplett lösning för digitala kvitton och som dessutom fungerar både i mobilen och på webben. Vi vågar påstå att detta är den säkraste, tryggaste, mest lättanvända lösningen för hanteringen av digitala kvitton som finns på marknaden idag.

Findity DRP stöder alla typer av POS-system och leveranskanaler. vilket gör det möjligt för alla handlare, POS-leverantörer, betalsystemsleverantörer och andra tjänsteleverantörer som ännu inte är kopplade till tjänsten att enkelt integrera sina system via våra APIer

Lösningen är dessutom till skillnad från många andra tjänster inte bunden till någon enskilt identifikationsmetod eller betalsätt. Detta gör det möjligt att erbjuda digitala kvitton till alla – oavsett hur, var eller när de betalar.

Kunden kan sedan få sina digitala kvitton levererade via era lojalitetssystem, på webben, via appar, mm och finns säkert lagrade tills dess de behövs. All kvittohantering sker i realtid så att kunden kan får sitt kvitto direkt i samband med köpet.

Dessutom kan man som företagskund använda digitala kvitton för sina utlägg utan att behöva krångla med papperskvitton.

Vill Du Veta Mer?

Kontakta oss på info@findity.com