Jobba På Findity

Vi växer och vill gärna bli fler.

Viktiga Värderingar

Vi tror att varje individ med sina unika egenskaper har något värdefullt att erbjuda. Tillsammans skapar vi en gemensam kultur som utgör grunden för hur vi arbetar och känner glädje i det vi gör. Vår kultur bygger på passion, gemenskap och driv.

Vi letar alltid efter människor som delar vår passion som har en härlig attityd och som värnar om våra värderingar.

Det här tror vi på

Kundfokus

Vi investerar mycket i våra relationer för att bygga lojalitet och positiva kundupplevelser och låter i stor utsträckning kundinsikter styra vår utveckling och leveransorganisation.

Innovation

Med vår långa erfarenhet, vårt naturliga driv, vår nyfikenhet och vilja förändra, skapar vi nya lösningar på kända, och ännu okända utmaningar.

Driv

Vi har en hög ambitionsnivå och ett djupt engagemang i allt vi tar oss för. Vi är målinriktade och gillar tävling i alla former.

Trovärdighet

Vi har ett långsiktigt förhållningssätt mot både våra kunder och våra anställda och bygger på trovärdighet på jämlikhet, delaktighet, kunskap, engagemang och mod. Vi står helt enkelt för vad vi säger och levererar det vi lovar.

Miljö & Ekonomi

Vi har ett starkt miljö- och kostnadstänk och strävar efter att vi själva och våra kunder både ska kunna uppnå globala miljömål och göra den egna verksamheten mer kostnadseffektiv.

Teamwork

Vi är en “flockorganisation” och gör gärna saker tillsammans både på jobbet och privat. Passionerade, inspirerande, kollegor som både utmanar, ger feedback och erkännande är det bästa vi vet och vår mest värdefulla tillgång.

Vi Söker

Support personal

Är du flexibel och lösningsorienterad, gärna med grundläggande kunskaper i ekonomi och tycker om att ge god service så kan du vara vår nästa medarbetare. Ansök redan idag!

Säljare

Under 2018 planerar vi för en rejäl tillväxt, därför söker vi nu drivna och ambitiösa säljare till Stockholm. Ansök redan idag!

Digitalisera papperskvitton

Häng med på vår resa och digitalisera hanteringen papperskvitton och tråkiga administrativa processer.

Vi välkomnar din ansökan till info@findity.com